JobbPortalen.no
JobbPortalen og CVmal inngår samarbeid

JobbPortalen og CVmal inngår samarbeid

Rett person på rett plass er kritisk viktig, både for den som ansetter og den som ansettes.

JobbPortalen har hatt samme målsetning fra første dag: Å skape et attraktiv og godt sammensatt digitalt nettverk, som bidrar til at arbeidsgivere lykkes å rekruttere riktig person og at du som jobbsøker lykkes når du søker ny jobb.

-Vi tror sterkt på samarbeid med aktører som er eksperter innen sine nisjer og har derfor inngått samarbeid med CVmal.no, sier daglig leder Ellen Øiesvold Palsén i JobbPortalen.no

Med 1000-1500 registrerte brukere daglig i Norge hjelper CVmal.no jobbsøkere med tips, råd
og konkrete maler slik at man kan skape en profesjonell CV og et personlig brev på få minutter.

-Vi ser stor verdi i et samarbeid med en kompetent og relevant samarbeidspartner i Jobbportalen. Resultatet av dette samarbeidet vil sørge for at jobbsøkere får en enklere og mer effektiv prosess rundt jobbsøking, sier markedssjef Janne Andersen i cvmal.no

Ved hjelp av avansert teknologi er tjenesten enkel i bruk for deg som jobbsøker. Du fyller bare inn teksten du vil ha i din CV eller personlige brev, før du velger en CV-mal som passer.

-Enten du bestemmer deg for å raskt og enkelt lage CV med vår CV-mal eller om du ønsker hjelp av våre dyktige fagpersoner, garanterer vi at din CV alltid vil skille seg ut i mengden.

Med tjenestene til cvmal.no kan du raskt og enkelt skape en digital CV og et personlig brev i ønsket layout, den lagres på din personlige konto der du også har muligheten til å bytte mellom ulike maler med et tastetrykk. CVmal.no gir deg mulighet til å teste samtlige tjenester for bare 9 kroner.

Vi ser fram til et langt og spennende samarbeid, som vil sikre våre lesere en rekke nye tips
og ideer.

//Team JobbPortalen

Øk sjansen for å få jobben med  en unike og profesjonelle CV