SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no
Nordic Light. Krillolje fra verdens reneste farvann
 
Krillolje fra verdens reneste farvann
Krilloljen som er brukt i produktet er fra den reneste krillen på markedet, og er fullspekket med positive virkestoffer som kroppen trenger. Krillen er fanget i de rene og kalde farvannene rundt Antarktis.

Nordic Light Krill- & Fiskeolje er en optimal sammensetning av krillolje og fiskeolje. Produktet er derfor svært rikt på både Omega-3 og antioksidanter. Nordic Light Krill- & Fiskeolje er godt for blant annet hjerte, hjerne, hud og ledd, og kan også styrke hukommelse og læring. Produktet inneholder Astaxanthin – en super-antioksidant som har en rekke positive effekter på helsen. Nordic Light Krill- & Fiskeolje er et norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Bedre livskvalitet
Føler du deg nedstemt eller deprimert? Trøtt og sliten? Et studie i livskvalitet konkluderte med at krillolje gir økt energi, hukommelse, konsentrasjonsevne, våkenhet og utholdenhet. Krillolje øker DHA nivået i blodet, og gir derfor en positiv effekt mot depresjoner. DHA-fettsyrer er byggestenene for lykkehormonet Serotonin. Studier viser at personer med depresjoner har lavere DHA nivå i blodet. 
Kilde: Evaluation of the effects of NKO on the quality of life of Hyperlipidemia patients.


Nordic Light. Krillolje fra verdens reneste farvann

Roser nordnorsk helseprodukt! Den slagrammede reiselivskongen Ragnar Wikstrøm gir Tromsø-firma æren for å ha fått helsen tilbake. Til å begynne med fikk han god oppfølging på Sykehuset Telemark, Kysthospitalet og sunnaas. Men det var først da han tok krill- og fiskeoljekapslene, som Tromsø-selskapet Arctic Light Products står bak, at formen virkelig gikk oppover, hevder gründeren.

Nordic Light. Krillolje fra verdens reneste farvann

Ser lyset med Nordic Light. 
Randi Forfang (50) har i en årrekke vært sterkt plaget med alvorlig leddgikt. Nå får hun hjelp av krillkapsler produsert i Tromsø. – Hverdagen er blitt en helt annen. I tillegg til mindre plager og smerter, er jeg mer opplagt, sier 50-åringen som fikk slått fast sykdommen for vel to år siden.