JobbPortalen.no

Vår ambisjon er å inspirere og motivere deg til å ta sats! Vi ønsker bidra til lidenskap, gode holdninger, og gjøre viktig informasjon lett tilgjengelig, både før- under og etter utdanning.  

Jobbportalen inngår i et stadig voksende nettverk, med både generelle og nisjede jobbsider. Sammen med våre partnere jobber vi hardt for at du skal finne interessante stillinger i inn- og utland på vår portal. 

Rett personell med god kompetanse er attraktivt for enhver arbeidsgiver. Samtidig ønsker vi oss mer. Utfordringer, gode kolleger, stor aktivitet eller tett samarbeid. Kanskje tiltrekkes du av muligheter til videreutvikling og utdanning. Langsiktige målsetninger, god kultur, attraktive bonusordninger, gode kolleger osv. 

Vi jobber med arbeidsgivere i inn- og utland som ønsker tiltrekke de beste kandidatene. I en hærlig, globalisert verden er mennesker stadig tøffere og søker aktivt muligheter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker bidra til din suksess! Vår egen drivkraft og motivasjon, bunner seg i en lidenskap for å hjelpe arbeidssøkere og arbeidsgivere i deres søk etter hverandre. Vi ønsker deg nyttig lesning!

Arbeidsgivere samarbeider med vårt nettverk for å vinne konkurransen om den mest kompetente arbeidskraften.

Gjennom engasjement, konkrete tips og verktøy ønsker vi gjøre det enkelt for våre kunder å kartlegge, bygge og ivareta sitt omdømme og profesjonelle rykte, samt kommunisere det ut til rett målgruppe.

Vi vil aldri påstå at vi er størst og best, men vi jobber hardt hver eneste dag med ønske om å inspirere, motivere og t.o.m provosere iblant. Jobbportalens engasjerte medarbeidere samler informasjon, utvikler, skaper og selger tjenester som skal gjøre oss unike - for deg. Å finne riktig jobb er å investere i sitt eget liv! Jobbportalen har store ambisjoner, og skal være en nyttig kostnadsfri tjeneste når du sikter på profesjonell framgang!

Vi er opptatt av å ha det moro på jobben, livet er for kort til ikke å ha det morsomt. Når vi søker etter medarbeidere, er det derfor glade, modige, åpne og positive mennesker vi ansetter. Vi stiller ikke samme krav til kundene våre. Derimot er vi overbevist om at vår væremåte, og nytteverdi også gjør deg glad. Vi deler gjerne vår suksess og vår glede med våre besøkere.

Jobbportalen - Å finne riktig jobb er å investere i sitt eget liv!

Omdømme - den nye markedsføringsvalutaen »

JobbPortalen en del av SkanPers Media AB