JobbPortalen.no
Centric care| JobbPortalen.no

Rosa Tas Centric care|JobbPortalen.no
”Det beste er at jeg bestemmer selv når jeg vil jobbe,
og jeg er i konstant utvikling” 
Sykepleier Rosa Tas 

Økt frihet - ekte arbeidsglede! Vern om din arbeidsglede - her er du alltid etterlengtet når ditt skift starter! 
Vi har verdens morsomste jobb! Det synes iallefall vi. Vi får nemlig jobbe med - og for - mennesker i helsesektoren hver eneste dag! Takket være våre medarbeidere, 
våre vikarer og våre oppdragsgivere bidrar vi til å skape attraktive, produktive og effektive arbeidsplasser i kommunal og offentlig sektor i Norge. 

Vi har bemannet helsesektoren siden 2000 og er i dag en av Skandinavias ledende aktører - det forplikter! For deg som vikar betyr det trygghet, personlig oppfølgning
og tilgang til oppdrag når det passer deg. Jobb på dine vilkår!

Ledige stillinger Centric care|JobbPortalen.no
Ledige stillinger Centric care|JobbPortalen.no

De riktige faglige kvalifikasjonene, og de menneskelige.
Innen helse kan de personlige egenskapene være like viktige som de faglige. Rett person til jobben kan gi mennesker økt livskvalitet, ja kanskje til og med redde liv. 
Dette tar vi i Centric Care på største alvor. Vår helsekompetanse sørger for at vi fullt ut forstår hvilke kvalifikasjoner den enkelte kandidaten må ha.

Velkommen til en trygg arbeidsgiver som vet hvem du er.
Vi i Centric Care vet at det er viktig med en tett, personlig kontakt med våre ansatte. Derfor får du og alle som jobber for oss en egen kontaktperson som vet hvem du er, kjenner din kompetanse og lytter til dine ønsker. Som ansatt hos oss slipper du å forklare hvem du er hver gang du ringer. Centric Care har høy kompetanse innen i helse, rekruttering og personalledelse. Dette gjør at vi kan sikre deg det beste oppdraget ut fra dine preferanser. Vi blir kjent med deg og dine ønsker!

Centric Care
er ett av Skandinavias ledende bemanningsselskap innen helse. Vi er en del av et større europeisk selskap med over 5000 ansatte og med medarbeidere i hele Skandinavia
og Nord-Europa. Centric Care har kontor i Oslo, Gøteborg og Stockholm hvor vi bemanner lengre og kortere bemanningsbehov for våre kunder innen sykehus og kommune.