SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no
 Florence 24!

Bli en av Florence 24!
Hei, jeg heter Hege Indrehus og jobber med rekruttering og bemanning av helsepersonell. Mine erfaringer og utallige tilbakemeldinger fra helsepersonell i arbeid har inspirert meg til å tenke nytt i forhold til bemanning og dine behov som helsearbeider. Resultatet er Florence 24.

Florence 24 er et annerledes vikarbyrå.
Vår målsetning er ikke å være størst, men best - for deg! Vi jobber med et mindre utvalg helsepersonell og kan derfor være langt mer tilgjengelige og gi deg en bedre personlig oppfølging. Vi har alltid tid til deg og sørger for at nettopp du får den hjelpen du trenger for å trives og gjøre en god jobb.


Ønsker du økt kompetanse, høyere inntekt eller nye erfaringer? Da kan du bli en av oss.
Som medarbeider i Florence 24 blir du verdsatt som den viktige ressursen du er. Vi sørger for at du reiser trygt, bor bra og tjener godt.
Vi bidrar til videreutvikling av din kompetanse og jobber proaktivt med å søke fram oppdrag og arbeidsplasser etter dine ønsker og behov

Vårt motto er trygt, raskt og enkelt. Trygg på at du jobber for et seriøst byrå, rask oppfølging og en enkel hverdag for deg

Sommeren er en fin tid å bli kjent med nye arbeidsmiljøer, så om du har lyst til å prøve noe nytt og bedre ser jeg frem til å høre fra deg!

Hege Indrehus
Daglig leder, Florence 24

(+47) 92 11 00 24
hege@florence24.no
www.florence24.no
Facebook