JobbPortalen.no

https://www.jobbportalen.no/files/2914/2512/4300/beiarn.kommunevapen.pngBeiarn kommune - for felleskap, tradisjon og nye utfordringer!
Å jobbe i Beiarn kommune er å påta seg det unike oppdraget. Derfor er vår organisasjonen preget av kommunikasjon, åpenhet og samspill.

Gode holdninger, sterke felles verdier og fokus på engasjement og kompetanseheving - det gir motiverte ansatte!

Marie_Bergesen-laerer-Beiarn_kommuneFor deg som ønsker en givende arbeidsplass, der du er en del av noe større og blir tatt på alvor! 
Jeg har i fire år pendlet over det nydelige Beiarfjellet hver dag. Menneskene og beliggenheten gjorde at jeg valgte Beiarn, tillit
og mulighet til å påvirke gjorde at jeg valgte kommunen som arbeidsgiver. Det er viktig for meg å vite hva organisasjonen og kommunens politikere har for visjoner med skolesektoren. Derfor valgte jeg også bort jobben i en større kommune. 

- Jeg jobber som lærer i 5.-7. klasse, i mange ulike fag. Det gir meg en aktiv hverdag hvor samarbeidet med både barn og engasjerte foreldre gir meg et spennende og givende arbeidsliv. Det gleder et lærerhjerte å bidra til at elevene lærer seg noe nytt og utvikles dag for dag.

Skolene i Beiarn må tiltrekke mennesker som lever opp til de nye kompetansekravene. Her kommer du til en arbeidsgiver som
legger til rette for etterutdanning! Ønsker du en givende arbeidsplass, der du er del av noe større enn deg selv og blir på alvor skal du søke deg til oss. 

Kommunen består av en gjeng med engasjerte folk som har ulike meninger, men som regel kommer frem til det beste for bygden.
Her har vi et lite, men rikt kulturliv og mange ulike aktiviteter. Vi møtes på tvers av generasjoner på alt fra kor til skyting. Det er ingen grunn til å sitte inne i Beiarn, og alltid nært til mennesker med felles interesser. Velkommen til oss! 
Marie Bergesen, lærer

Ledige stillinger i Beiarn kommune| JobbPortalen.no

Beiarn kommune er en trygg, inkluderende og solid arbeidsgiver.
Jeg har vært ansatt i 19 år og verdsetter et godt arbeidsmiljø som tiltrekker mennesker fra hele landet. Her finner du en inkluderende kommune med rom for flere. Mennesker med engasjement, drivkraft og entusiasme er alltid velkommen, gjerne barnefamilier! Vi kan virkelig nyte det gode liv, med fantastisk natur rett utenfor stuedøra og de beste oppvekstforhold for våre barn. At skolen i Beiarn ligger i toppskiktet er et stort pluss. Roger Øines, førskolelærer 

Med trygge og gode oppvekstvilkår for våre barn og unge, ligger grunnskolen i Beiarn i Norgestoppen. 
Takket være godt utdannede lærere og mindre klasser. Her er det lov å være flink! Som elev i skolen får du tilgang til gode kulturopplevelser gjennom Den kulturelle skolesekken. 

Beiarn kommune - samhold, positivitet og glede!
Hos oss er det alltid lett å bli hørt og få tak i rett person i organisasjonen. Vi lover deg stor variasjon i arbeidsoppgaver, stadig nye utfordringer og muligheter. Som arbeidsgiver legger vi til rette for videreutdanning, struktur og prosedyrer som skaper et godt samarbeid, bred tverrfaglig kompetanse og et godt samhold. Når vi også kan love deg gratis barnehageplass, Norges beste skole, vakker natur og mindre forhold som inkluderer alle - både på og utenfor jobb - ja da sier vi: Velkommen til oss!

Beiarn kommune| JobbPortalen.no
ledige stillinger Beiarn Kommune|JobbPortalen.no
Beiarn kommune på Facebook