JobbPortalen.no
Måsøy kommune|Kystens perle|JobbPortalen.no

Måsøy kommune. Livskraftig og nyskapende
Måsøy kommune er ei perle ved kysten mellom fjellene på 71 grader nord. Ytterst i havgapet i Vest Finnmark finner du 1250 glade innbyggere
i et samfunn som er preget av gjestfrihet, høy aktivitet, positive holdninger, stå på vilje og framtidstro. 

Vi som bor i Måsøy kommune har et godt utgangspunkt for å kunne leve et aktivt og meningsfullt liv, omgitt av røff og utemmet natur.
På få uker kan du - om du er heldig - oppleve både to og tre årstider. Like fasinerende som det er eventyrlig og magisk!

Det gjør ingenting at sommeren kan være kald, så lenge folkan e så varm

 

Måsøy er et positivt skapende samfunn som har gått nye veier
for å kunne eksisterer som et livskraftig lokalsamfunn. 
Mange av de tradisjonelle næringene i kommunen har blitt endret,
men kommunen har sammen med innbyggerne og næringslivet funnet nye måter å holde sysselsetningen og innbyggertallet oppe.

Med skoler på topp 10 i nasjonale målinger, full barnehagedekning, klinisk fritt for bilkøer og storbyens mas har vi ingenting å klage på! 

Måsøy har status som omstillingskommune for perioden 2013-2016. Det betyr at vi får tilført økonomiske ressurser for å skape et mer robust næringsliv og flere arbeidsplasser. En spennende prosess som vi håper du vil ta del i.

Med historie tilbake til 1800 tallet har kommunen sitt fastland på Porsangerhalvøya, og består i tillegg til dette av 5 større øyer (Havøya, Måsøya, Ingøya, Hjelmsøya og Rolvsøya) og nærmere 400 mindre øyer, holmer og skjær. Mest kjente holme er Fruholmen med sitt fyr som inntil det ble avbemannet i 2006, var det nordligste bemannede fyr i Europa.  Hos oss er det plass til flere! Med jobbmuligheter til lands, til havs og i lufta utfordrer vi deg til å se mulighetene og ta kontakt, Velkommen til oss. 

Besøk oss - Se våre ledige stillinger - Kontakt oss