JobbPortalen.no

10 tips til deg som er i jobbskifte modus

- Sørg for at din CV er oversiktlig og strukturert.

10 tips til deg som er i jobbskifte modus

June 07, 2013 at 11:55 AM

1) Bruk tid på din CV ! Det er mange som søker jobber nå før sommeren og ikke sjelden er det hundre søkere til en stilling. Jeg ser bestandig på CV før jeg leser søknaden. Sørg for at din CV er oversiktlig og strukturert. 

2) Registrer din CV hos slike som oss www.dynamicpeople.no da er du søkbar for alle våre hodejegere. Merk gjerne med navnet til noen du kjenner til i selskapet.

3) Link deg opp på LinkedIn med slike som oss fks så finner du også Dynamic People med egen company profil på LinkedIn.

4) Fortell oss hva du er god på og gjerne hvor du vil jobbe i en generell søknad. Vi kan ikke love deg noe, men da er du i våre registre og nærmere en tlf eller intervju med oss. (bruk generell søknads skjema)

5) Send sms istedet for å legge igjen på svarer. Det er mange som ringer oss, sms kommer opp på mobil displayet og det ser vi.

6) Be patient! Det er ikke sikkert vi har noe som matcher din profil der og da, men er du i vårt system så er du synlig hos oss, og du kan være sikker på at vi tar kontakt med en gang vi har noe som matcher. 

7) Blir du oppringt og er forhindret i å ta telefonen, ring eller sms tilbake. Blir du innkalt til intervju, prøv å strekk deg så langt du kan i å imøtekomme foreslått tid.

9) Spill med åpne kort, vi må vite om du er i andre prosesser, vi ekskluderer deg ikke selvom du er det, men det er viktig for oss å vite slik at vi ikke får noen overraskelser.

10) Vær realistisk mht lønnsforventninger. Husk at ved jobbskifte blir kortene delt ut på nytt. Du må bevise hva du er god for. Det er ikke en selvfølge å gå betydelig opp i lønn fordi du bytter jobb. 

Se forøvrig tips om hvordan skrive cv og andre nyttige tips her på JobbPortalen eller besøk Dynamic People. Lykke til

Trine Lise Jagge.Tags: Tips og råd Jobbsøker Jobbintervju LinkedIn Trine Lise Jagge Hodejegerne
Category: Jobb tips Råd fra en Hodejeger Trine Lise Jagge

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.