SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no

Hva er dine svake sider?

- Hvordan svare du på det i jobbintervjuet?

Når det kommer til jobbintervjuet får man ofte spørsmål om sine sterke og svake sider. Hva er dine største svakheter? Spørsmålet forårsaker både usikkerhet og stress for mange, og svaret kan faktisk avgjøre om du får jobben eller ikke.

Hva er dine svake sider?

May 15, 2013 at 11:13 AM

Publisert av webmaster Georg Øiesvold

Vær ikke redd for å snakke dine svake sider, vi har dem alle sammen og selvinnsikt er en bra egenskap. En positiv vri på det hele er å fortelle om hvordan dine svakheter gjør deg til et bedre menneske og medarbeider. Muligheten til utvikling er en sterk drivkraft! Det viktigste er at du går noen runder med deg selv, og kjenner deg trygg i dine svar på spørsmålet. 

Endel kandidater svarer at de ikke har svake sider. Hvordan tror du svaret oppleves av en leder? Selvsagt har vi alle svake sider! Svarer du at du ikke har svake sider, kan det oppfattes som at du mangler selvinnsikt eller tror for godt om deg selv. Pass også på at du ikke angir svakheter som ikke er jobbrelatert. At du ikke er en bra tennisspiller, eller en dårlig kokk hører ikke hjemme her.

Et godt gjennomtenkt og ærlig svar kan vise din potensielle arbeidsgiver at du er klar over dine svakheter, tar initiativ og jobber aktivt med egen personlig utvikling. For svake sider kan være oppmerksom på, og jobbe med. Vær trygg på svaret du gir, øv gjerne på forhånd gjennom å snakke høyt med deg selv foran speilet, eller gjennom dialog med en kompis eller kollega. Husk at også kroppsspråk avslører deg, se rekruttereren i øynene, pust med magen og hold hendene i ro.

Gjennom å være godt forberedt slipper du drøye for lenge med svaret, det kan også tolkes som svakhet. 

Ellen//
JobbPortalen.no Tags: Jobbsøker Jobbintervju
Category: Jobbsøker

Tanker?

Posted by ABeerlygew on
The ED due to that surgery may be either temporary or permanent. Use these circumspectly however, while they may lower blood glucose levels, which is an unsatisfactory effect in males whose blood sugar are properly balanced.
https://www.cialissansordonnancefr24.com/achat-cialis-professional/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.