SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no

Psykologonline
                               Rådgivning, supervision og terapi online. 

Står du ved et veivalg? Er det vanskelig for deg og finne ut om du skal velge det ene eller det andre? Er det problemer med å få arbeidet og privatlivet til å henge sammen? Er du tilfreds der hvor du er i ditt liv, eller leter du fortsatt etter ”deg på ditt beste”

Jeg brenner for at mennesker skal få det optimale ut av sitt liv. Noen ganger ligger løsningene snublende nær, andre ganger skal det arbeides noe mer for å finne de betingelser som kan endre livet til det bedre. I mange år har jeg arbeidet med mennesker og hatt gleden av å følge de på veien frem til en hverdag hvor de kan blomstre. Jeg vil også gjerne følge deg.

Tekstbaseret rådgivning, veiledning og/eller terapi handler om å arbeide med sine utfordringer via det skrevne ord.
Det å skrive ned sine tanker, følelser og handlinger, se
 ordene på skrift, fundere litt over det som står sort på hvitt, kan forløse nye tanker og muligheter. Det å se tingene litt i perspektiv kan være det første skritt til finne de svarene som passer for deg.

Du kan skrive i fred og ro, i ditt eget tempo og når det passer for deg. Når du føler deg klar sender du mailen avsted, og innenfor tre arbeidsdager får du svaret fra meg, med refleksjoner over det du har skrevet, spørgsmål og evnt. små oppgaver som kan føre deg nærmere det du ønsker for din fremtid. Erfaring viser at et samtaleforløp over nettet er av kortere varighet enn et samtaleforløp ’face to face’. Tekstbaserte samtaler viser seg ofte å komme frem til ’sakens kjerne’ på kortere tid enn tradisjonelle samtaler.

Du kan også velge chat. På chatten møtes vi her og nå, og via den tekstbaserte dialogen får du muligheten til å finne dine styrker, ressurser og motivasjonen til å komme videre i livet.

Forskning og erfaring viser lovende resultater for psykologmøder på nettet. Det passer ikke for alle. Du bør ha erfaring med computer og like å uttrykke deg på skrift. Du behøver ikke å skrive feilfritt,. Psykologmøter via tekst er forholdsvis nytt i Norden.
I mange land har 
det vært et alternativ siden 1995. Noen mener endog helt fra Freuds tid. Han skrev faktisk terapeutiske brev med flere av sine pasienter.

Det er vigtig for meg at sikkerhet og fortrolig ivaretas på den best mulig måte. Du skal føle deg trygg på at ingen står utenfor ”kontordøren” og lytter. Derfor foregår våre samtaler over en sikker forbindelse. Du booker en tid på www.psykologonline.net oppretter deg som bruker og vi møtes. Alt det vi skriver har du tilgang til , og kan lese om igjen når du har bruk for det.

Du behøver ikke å opprette deg som bruker for å klikke litt rundt på siden. Der kan du lese mere om hvem jeg er, hva jeg kan tilby, og hvordan det hele foregår. Har du lyst kan du også lese min blogg. Du vil se at tekstene er skrevet på dansk.
Det er fordi jeg er bosatt i Danmark,
 men jeg henvender meg til både norske og danske brukere. Jeg er medlem av norsk og dansk psykologforening. Autorisert i begge land, og er dansk spesialist i klinisk psykologi. Hvis du har noen spørsmål kan du uforpliktende sende meg en mail ved å klikke inn på ’kontakt meg’.

De bedste hilsner fra Kit