JobbPortalen.no

Edgar Valdmanis bidrar med sin erfaring og kompetanse rundt viktige temaer som sosiale medier, profesjonell nettverksbygging, forhandlinger, presentasjonsteknikk og LinkedIn tips m.m. Norges ukronede nettverkskonge har holdt kurs og foredrag om Nettverksbygging, Forhandlinger og Presentasjonsteknikk siden år 2000. De siste årene har han også holdt en rekke foredrag og miniseminar om sosiale medier.

Edgar Valdmanis

Edgar Valdmanis er en av Norges ledende nettverksbyggere. Han har holdt kurs og foredrag om Nettverksbygging, Forhandlinger og Presentasjonsteknikk siden 2000. De siste årene har han også holdt en rekke foredrag og miniseminar om sosiale medier.

Valdmanis var Markedsdirektør i Den Norske Dataforening (DND) i tiden 2004-juli 2013. Han er i dag adm.dir i NettCoach AS

Edgar er mangeårig medlem i verdens største forretningsnettverk Business Network International (BNI), der han flere ganger er kåret til Årets Nettverksbygger, og ”Gold Club Networker”. Han var også medlem av styret i Meeting Professionals International (MPI) Norway Chapter 2006-2012. MPI er verdens største forening for møteplanleggere.

Valdmanis har jobbet med salg og markedsføring siden 1985 med en lang rekke imponerende resultater på merittlisten. Resultater han i stor grad  begrunner med sin evne til å skape gode nettverk, gjøre gode presentasjoner og gjennomføre gode forhandlinger for å sikre lønnsomheten.

Han har også vært aktiv i sosiale medier i en årrekke, og var blant den første halve millionen medlemmer på LinkedIn. samtidig som han er tilstede på Facebook, Twitter og G+. Han var ansvarlig for Dataforeningens undersøkelse om "Norske virksomheters bruk av sosiale medier", en undersøkelse som ble gjennomført tre år på rad, første gang høsten 2009.