SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no

Ellen Palsen RekrutteringsportalenEllen Øiesvold Palsén
Arbeidslivs-visjonær idealist med store ambisjoner

Jeg er en engasjert dame som elsker møtet med mennesker og brenner for du skal ha et godt arbeidsliv. Rett person på rett plass er kritisk viktig, både for den som ansetter og den som blir ansatt. Sammen med et engasjert team jobber jeg helhjertet og fokusert for at arbeidsgivere og arbeidssøkere skal finne hverandre på flere plan. Kompetanse ligger alltid i bunn, men personlighet er minst like viktig.  

Min fokus og målsetning er:
- For deg som er i karrieren: Å tilby attraktive stillinger i inn- og utland
- For deg som arbeidsgiver: Å tiltrekke de beste menneskene til din organisasjon

Jeg er en stolt og patriotisk norlænning fra Bodø i Nord Norge, bosatt i Stockholm, Sverige og jobber med en fot i hvert land. Med kunder i Norge, Sverige og internasjonalt jobber jeg på tvers av fagområder, bransjer og geografiske grenser. Hvordan kan jeg bidra til din fremgang.

Rett person på rett plass er kritisk viktig, både for den som ansetter og den som ansettes. 
Sammen med et engasjert team jobber jeg helhjertet og fokusert for at arbeidsgivere skal finne, rekruttere, utvikle og beholde sin største ressurs - sine medarbeidere. 

Min fokus og målsetning er:
- Å tilby attraktive stillinger i inn- og utland for nysgjerrige, erfarne og kompetente mennesker
- Å tiltrekke de beste menneskene til akkurat din organisasjon

Jeg er en stolt og patriotisk nordlending fra Bodø i Nord Norge, bosatt i Stockholm, Sverige og jobber med en fot i hvert land. Med kunder i Norge, Sverige og internasjonalt jobber jeg på tvers av fagområder, bransjer og geografiske grenser. Hvordan kan jeg bidra til din fremgang?

Kontakt Ellen via epost| Rekrutteringsportalen
Ledige stillinger fra Ellen|Rekrutteringsportalen