JobbPortalen.no

Forgyll hverdagen

- På jobben.

Jeg er levende opptatt av arbeidsglede. Det er et området som alltid har fasinert meg som atferdsterapeut med spesialisering arbeidspsykologi. Jeg har lest mye, og skrevet mange oppgaver om tema. Det er et omfattende emne, som jeg også har skrevet litt om i innlegget Flow

Forgyll hverdagen

October 22, 2012 at 10:14 AM

Jeg har lyst å bidra med noen tips til hvordan man ganske enkelt kan skape mer trivsel på arbeidsplassen:

  • Et personalrommet som er ryddig, rent og pent er viktigere enn man tror. Skitne kaffemugger og gjenglemte matpakker skaper irritasjon. Sørg for å ha gode rutiner for god orden og felles trivsel.

  • En bukett blomster, eller en grønnplante bidrar til glade og positive medarbeidere.

  • Sett en post-it lapp med noen oppmuntrende ord på din kollegas data, dør eller skap. Å kjenne seg verdsatt kan gjøre en ellers grå dag meget positiv.

  • Ønsker du krydre dagen til hele arbeidsgruppen? Skriv ned alles navn på lapper og la alle dra hver sin lapp. Navnet på lappen forteller deg hvem som er din hemmelige kompis kommende uke. Verdsett, oppmuntre og spre glede i hemmelighet rettet mot akkurat den person. Samtidig som du kan spekulere på hvem som gjør hyggelig saker for å forgylle din hverdag samme uken. 

Har du gode tips til hvordan ma kan forgylle en kollegas arbeidsdag? Da håper vi du vil dele det med Jobbportalens følgere via kommentarfeltet under. 

Med lys och varme fra UlrikaTags: Arbeidsglede Arbeidspsykologi Coachen
Category: Inspirasjon Jobbcoachen

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.