JobbPortalen.no

Rådmann med stor drivkraft ønskes i Lofoten

- Vestvågøy kommune søker ny rådmann.

Johnny Kvalø forlater stillingen som rådmann i Vestvågøy i begynnelsen av mars for å bli økonomisjef i Sortland kommune, der familien bor.

Rådmann med stor drivkraft ønskes i Lofoten

January 20, 2013 at 5:06 PM

– Årsaken er utelukkende familien. Kona videreutdanner seg til kjeveortoped i Tromsø. Med en sønn på to år og to større barn, er det behov for at jeg stiller opp daglig, sier Kvalø og legger til: Jeg har stortrivdes som rådmann i Vestvågøy. Det har vært en fornøyelse å lede administrasjonen.

Med ordfører Jonny Finstad i spissen starter kommunen arbeidet med å finne ny rådmann, uten å ha panikk. Kommunen er ganske godt rustet til å å takle en periode uten rådmann om det skulle vise seg nødvendig. Alle stillinger som kommunalsjefer og enhetsledere er besatt, det er et godt klima mellom administrasjonen og politikerne, og vi jobber godt sammen i administrasjonen.

Stillingen som rådmann er en av de mest utfordrende stillinger i samfunnet, med mulighet til å bidra til å skape gode samfunn. Drivkraft og motivasjon for å oppnå gode resultater er nok det aller viktigste for søkere til denne stillingen. 

Vestvågøy kommune har store ambisjoner, idag og for fremtiden. Her legger vi forholdene til rette, og myndiggjør våre ledere og medarbeidere. Sammen staker vi ut kursen og legger til rette for at alle vi skal bli enda litt dyktigere i morgen enn vi er i dag. Her kan du se fram til et utfordrende arbeidsmiljø, med store muligheter til påvirkning!  Med hyggelige og inkluderende mennesker rundt seg, både i og utenfor arbeidsdagen er du hjertelig velkommen og blir kjapt en del av gjengen!

Er du klar for nye utfordringer og har drivkraften til å være rådmann i en kommune i forkant? Ja da kan din framtid kan ligge i Lofoten!

Les mer om Vestvågøy kommne her»Tags: Jobbsøker Kommune jobb
Category: DU- som leder Inspirerende arbeidsgivere Jobbsøker Vestvågøy kommune

Kommentar?

Posted by Hacer on
Back to playing whose that Pokemon :DSo this Pokemon is known for hnaivg the highest defense and special defense in the game. If you give it a berry, it creates berry juice and if the berry juice is hold on for quite sometime, it will turn into a Rare Candy (which is what Landorus is on. -_-) WHOSE THAT POKEMON?! XD http://dravvbsela.com [url=http://kyntxpgwl.com]kyntxpgwl[/url] [link=http://aldcpd.com]aldcpd[/link]
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.