JobbPortalen.no

Verden blir stadig mindre, vi opplever åpne grenser, valutasamarbeid, flyt av arbeidskraft og et stadig mer internasjonalt næringsliv. Alt sammen gode nyheter for deg som drømmer om en internasjonal karriere, og vi hjelper deg så gjerne.

Skandinaviske kandidater er ettertraktet, og høyt verdsatt i utlandet takket være god utdannelse, stor kompetanse, arbeidsmoral og væremåte. Internasjonale muligheter vil gi deg opplevelser for livet, og svært interessante muligheter for videreutvikling både faglig og personlig. Kvalifikasjoner som tålmodighet og stå-på-vilje er alltid godt å ha med seg, i tillegg til evnen å kunne takle motgang. Gi aldri opp, å finne rett jobb er å investere i sitt eget liv!

Når du vender hjem med internasjonal erfaring som gir deg et konkurransefortrinn, er vi fortsatt tilstede for å hjelpe deg med hvem som trenger din unike kompetanse.

Å arbeide i utlandet gir mange positive opplevelser, men også helt andre utfordringer enn trygge omgivelser i Norge. Jo bedre forberedt du er, desto lettere er overgangen. Språket er selvsagt viktig, men du kommer langt i de fleste land med engelsk i arbeidssituasjon. Derimot kan det lokale språket være svært viktig med tanke på et sosialt liv utenfor jobben.

De fleste arbeidsgivere tilbyr mye hjelp og støtte både før- under og etter oppdrag - men den Norske ambassaden er alltid en god medspiller!

Den Norske ambassaden 

For oss er ditt besøk en stor tilliterklæring. Vi ønsker skape en attraktiv side og gi våre besøkende en positiv opplevelse i kombinasjon med nyttig informasjon. Langsiktighet er et nøkkelord i forholdet til deg, så kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål, eller kjenner til sider og linker som andre kan ha nytte av.

Internasjonale arbeidsgivere som søker Skandinavisk ekspertise