JobbPortalen.no

Tana kommune årets kulturskolekommune

- Finnmarkskommunen har bevisst satset på et bredt tilbud i kulturskolen.

Tildelingen ble offentliggjort på Norsk kulturskoleråds landsmøte torsdag.

Tana kommune årets kulturskolekommune

October 19, 2012 at 6:11 PM

Norsk kulturskoleråds konstituerte styreleder Trygg Jakola gav prisen til ordfører Frank M. Ingilæ. Han hadde med seg kulturskolerektor Dag Broch til prisutdelingen, som ble gjort i Hamar.

Prisen Årets kulturskolekommune tildeles kommuner som gjennom sin kulturskolevirksomhet viser at de prioriterer tilbudet særlig høyt, samtidig som de kan tjene som foregangskommuner overfor andre. Dette er 13. gang prisen utdeles, skriver rådet i en pressemelding.

Juryens begrunnelse:

Kommunen ser det som viktig å gjøre kulturskolen til en ressurs i lokalsamfunnet. Kommunen har satset på at kulturskolen skal være den ledende institusjonen innen teater, musikk, dans og billedkunst. Kulturskolen defineres som den viktigste bestanddelen i ”det gode liv” i Tana.

Finnmarkskommunen har bevisst satset på et bredt tilbud i kulturskolen. Det har blant annet ført til Tana kulturskoles teaterelever har representert Norge ved to internasjonale barneteaterfestivaler.

Tana bruker dessuten kulturskolen til å markedsføre kommunen i reiselivssammenheng samt til å få bukt med hverdagsrasisme. Kommunen er også bevisst det at deres kulturskole virker i et flerkulturelt og fleretnisk samfunn, og gjør et godt arbeid for at skolen skal være et godt tilbud for alle som vil benytte skolens tilbud, uansett etnisk bakgrunn.

Jobbportalen fant innlegget hos Finnmarken. Vi deler gjerne det som berører, inspirerer og engasjerer oss med våre følgere!Tags: Omdømmebygging Kommune jobb
Category: Inspirerende arbeidsgivere Kommune jobb Tana kommune -en attraktiv arbeidsgiver

Please add a comment

You must be logged in to leave a reply. Login »