SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no
Kommunal og Offentlig| JobbPortalen.no

Kommunal sektor er stor i Norge. Med små og store organisasjoner som er i stadig utvikling, sammensatt av mange forskjellige profesjoner og roller som utfører varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver overfor byens befolkning. Kommunejobb betyr en spennende arbeidsplass
med et utall muligheter, og mangfold.

En Kommunejobb gir deg muligheter til å jobbe med mennesker - og utvikling av viktige tjenester.
Du inngår i et fagmiljø, med stor variasjon i arbeidsoppgaver med profesjonelle og ryddige arbeidsgivere.

Beiarn kommune
- for felleskap, tradisjon og nye utfordringer!

Å jobbe i Beiarn kommune er å påta seg det unike oppdraget. Vi er til for våre innbyggere og skal gi dem unike tjenester innenfor de riktige rammer og økonomiske ressurser. Våre velferdstjenester blir effektive og best når de tilpasses innbyggernes ønsker. Beiarn kommune er et vakkert stykke norsk innland som strekker seg fra Beiarfjorden i nord til Svartisen i sør. Se våre ledige stillinger »

Tana kommune
- Et levende samfunn hvor latteren preger hverdagen

Med engasjerte og kvalifiserte medarbeidere som tar felles ansvar for helheten, er Tana kommune en spennende kommune i vekst. Trygghet for våre medarbeidere er en trygghet for kommunens innbyggere. Støtte fra spesialistfunksjoner innen alle arbeidsfelt, kombinert med glede og erfaring hos dine kolleger gir deg trygghet i en variert arbeidsdag. Se våre ledige stillinger »

Sømna kommune
- Norges geografiske midtpunkt

Sømna kommune ligger helt sør på Helgelands-kysten. Med 2100 innbyggere er Sømna en kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmenheten, og etablering av ny næringsvirksomhet. Som en av Sømnas største arbeidsgivere tilbyr vi muligheter for både utvikling og store utfordringer. Se våre ledige stillinger »

Måsøy kommune
-Livskraftig og nyskapende 

Måsøy kommune er ei perle ved kysten mellom fjellene på 71 grader nord. Ytterst i havgapet i Vest Finnmark finner du 1250 glade innbyggere i et samfunn som er preget av gjestfrihet, høy aktivitet, positive holdninger, stå på vilje og framtidstro. På få uker kan du oppleve både to og tre årstider. Like fasinerende som det er eventyrlig og magisk! Se våre ledige stillinger »

Krødsherad kommune
- et flott sted å bo og leve!

Midt i Buskerud fylke finner du vår vakre bygd kun 1,5 timers kjøring fra Oslo og Gardermoen. 
Sommer som vinter kan du oppleve mye på kort avstand, nyte vakre innsjøer med fine badestrender, og fantastisk høyfjell med eventyrlige turmuligheter.  Her kan du velge mellom alt fra flotte naturaktiviteter til ulike spennende kulturtilbud.
 
Se våre ledige stillinger »

Lurøy kommune
- Det beste av den vakre Helgelandskulturen! 

Øyer, skjærgård, holmer, storhav, høyfjell, veksling mellom naturkrefter og dørgende stillhet - alt dette kan du oppleve en helt vanlig dag i Lurøy. Morgenrush og fulle tog får et uvirkelig preg her. Lurøy kommune har barnehage og skoletilbud i alle 6 skolekretsene. 
Sangkor, idrettslag, flere særidretter, ungdomslag, teaterlag, skytterlag, turlag, husflidslag – for å nevne noe.
 Se våre ledige stillinger »