JobbPortalen.no

Ny jobb i høst?

- Ny start og arbeidsglede.

Sommeren går mot hell, og en ny årstid venter. Min favorittårstid og jeg lengter...

Ny jobb i høst?

August 07, 2013 at 9:46 AM

Høsten er tid for forandring. Med fornyet energi fra sommerens late og solgule dager gjør vi oss klar for nye tak. Ferien er brukt til avslapping og oppladding av batteriene, noe som ofte skaper rom for ettertanke.

Vi gir slipp på stress, press og rutiner og for mange betyr det en "høstrengjøring" hvor vi søker forandring. Det kan være ny bolig, miljøforandringer, nye utfordringer eller ny jobb. 

Hva med deg? Lengter du etter å gå tilbake til jobben du allerede har, eller kjenner du et ønske om å gjøre noe nytt?

Er du overbevist om at du fått nok av jobben din, og i tvil om du klarer enda en dag på kontoret? Kjenn trygghet i at din største tilgang til nye muligheter ligger i dine personlige erfaringer, lærdom samt verdifulle kontakter.  

To ting kommer jeg stadig tilbake til:

1. Arbeidsglede!
Husk at arbeidsglede er veldig viktig, både mentalt og fysisk - det handler like mye om mental innstilling, som hva andre sier, gjør eller mener. Du er din største ressurs! 

Arbeidsglede, begeistring, motivasjon og engasjement er områder vi alle bør ta ansvar for å skape! Gjennom å sette fokus på initiativ, mot og egne evner skaper vi arbeidsglede, samhold og begeistring. Iblandet humor og litt glad galskap kan vi sammen jobbe med, og mot, områder som stress, travelhet og et stadig større fokus på effektivitet.

Dette gir oss de beste forutsetninger for å gå til jobben med glede, og legger forholdene til rette for videreutvikling, læring og mestring.

2. Å finne rett jobb er å investere i eget liv! 
Like viktig som det er for en arbeidsgiver å finne rett person til rett plass, er det for hver enkelt av oss av like stor betydning å finne rett jobb på rett arbeidsplass. 

Det å ha en jobb vi er stolte av og kjenner engasjement for, gir oss en identitet, og tillater oss å bruke vår kompetanse og tilegne oss ny kunnskap. 

Før du kaster alt over bord, - ta deg tid til å kjenne etter: Hva er rett for deg! Kanskje kan en ny start for deg være å be om forandringer på nåværende arbeidsplass?

//Jobbportalen

Ellen og HeidiTags: Arbeidsliv Jobbsøker
Category: Ny jobb til høsten?

Tanker?

Posted by Terje on
En jobb ville gjort susen. Er optimistisk, ta gjerne kontakt om Dere vet om noe?
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.