JobbPortalen.no

Tiden for middels godt er over

- ”Average is over”

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

”Average is over” – denne spennende rubrikken fant jeg i en av Seth Godins bøker og tiden for det som er middels godt er definitivt over.

Tiden for middels godt er over

May 02, 2012 at 7:10 PM

Av en eller annen merkelig årsak har begrepet "good enough" fått fotfeste i måten vi tenker på idag. Det må da være en astronomisk villfarelse når vi kan velge ha ambisjoner om å være best? Hvem av oss leter etter, eller anbefaler noen som er middels god? 

Tenk etter - hvilke krav stiller vi til en pilot eller hjertekirurg? Jeg vil ikke ha noen som er middels god, eller akkurat passe god - jeg vil ha den beste!

Stiller vi samme krav til oss selv i vår profesjon, eller er vi fornøyd med å være middels god?

Det å være ”remarkable” handler om å være unike og det handler om å være noen andre lytter til. Jeg vil være bemerkelsesverdig - verdt oppmerksomhet, jeg vil at mitt profesjonelle rykte skal stikke ut gjennom at det helt og fullt lever opp til det potensialet jeg har inne meg. 

Derfor forsøker jeg med all min kraft å etterleve det Tom Peters en gang skrev: ”Excellence is not an aspiration – it´s the next five minutes”

Idag leter vi mer og mer etter de uunnværlige som hele tiden utfordrer de middelmådige - mennesker med lidenskap og ambisjoner, som har mot til å handle. De som tester nye ideer og som kjenner i hjerte og sjel at de kan forandre. Inspirasjonskildene! De som kanskje aldri har hatt behov for å skrive en CV.Tags: Arbeidsliv Jobb Profesjonell framgang Mitt profesjonelle rykte
Category: DU- din største ressurs Gjestebloggere

Hva mener du?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.