JobbPortalen.no

Personal Branding er ikke lengre en trend, men en nødvendighet

- Store forventninger, og sommerfugler i magen

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Gjennom de siste årene har jeg hatt æren av å jobbe med en lang rekke arbeidsgivere som har satt fokus på omdømmebygging og Employer Branding som det så fint heter. For et års siden ville livets tilfeldigheter det så at jeg fikk øynene opp for, og æren av å bli kjent med Karin Sandin og Per Frykman. Begge pionerer innen Personal Branding.

Personal Branding er ikke lengre en trend, men en nødvendighet

April 16, 2012 at 9:17 PM

Hva innebærer Personal Branding?
Jeg alltid sagt at jeg er ingenting uten min personlige integritet, og for meg blir det litt av det samme. Det handler om hva mine kolleger, kunder og kontakter sier om meg når jeg ikke er tilstede. Et ærlig, ekte og troverdig bilde av hvem jeg er, og hva jeg kan tilføre i profesjonell sammenheng. Det er overhodet ikke snakk om noe glansbilde, men en oppsummering av mine verdier, egenskaper og min personlighet - som andre oppfatter det!

Suksess er i stor grad avhengig av måten man setter ord på og formidler ekspertise, samt ambisjoner og at man brenner for det man driver med. Det sier suksessduo'en bak boken ”Du – ett varumärke”, Per Frykman og Karin Sandin.

Derfor er det med skrekkblanda fryd at jeg nå tar fram mitt profesjonelle rykte i samarbeid med Karin og Per. Jeg har bedt et titalls personer om hjelp, mennesker jeg har stor respekt for og stoler på. Det er en kombinasjon av kolleger, kunder, venner og samarbeidspartnere skal gir ærlige svar på undersøkelsen direkte til Karin og Per - alt er anonymt, og jeg får ikke vite hvem som har sagt hva.

- Så hva sier mine kunder, kolleger og samarbeidspartnere om meg - og hvordan kan det oppsummeres slik at du får et innblikk av hvem jeg er, og hva jeg går for?

Resultatet av undersøkelsen er at jeg får en analyse av mitt profesjonelle rykte, og en tagline som oppsummerer hvordan andre oppfatter meg!

Det er med store forventninger, og sommerfugler i magen jeg går inn i prosessen. Jeg er forferdelig spent, og nysgjerrig - ikke minst gleder jeg meg til å få en tagline som forteller deg og alle andre mennesker jeg enda ikke har hatt fornøyelsen av å møte hvem jeg er... For jeg har aldri kjent meg komfortabel med en tittel... Om jeg er administrerende direktør, vaktmester, gullsmed eller lege sier ingenting om meg som person - dét gjør derimot min tagline!!

Ellen Øiesvold Palsèn
Her kommer min Tagline
Jobbportalen.no Tags: Profesjonell framgang Omdømmebygging Mitt profesjonelle rykte Omdømme
Category: Ditt profesjonelle rykte Ellens hjørne Omdømmebygging

Hva mener du?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.