JobbPortalen.no

5 tips for å oppnå dine mål

- Lag deg en plan.

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Du må lære deg å bruke smarte teknikker og målsetting trinn når du utformer en personlig målsetting program for deg selv. Ved å følge disse viktige mål innstillingene for å nå dine behov, så kan drømmer og ønsker å bli til virkelighet.

5 tips for å oppnå dine mål

June 26, 2014 at 8:29 AM

Hva er målet?
Når du finner et mål, finn ut hva det du virkelig trenger og ønsker. Bestem dine mål ved å velge hva som er viktigst for deg. De to kategoriene som dine mål må plasseres inn i er behov og ønsker. Behov er ting som kreves for å opprettholde en normal og sunn livsstil. Ønsker er ting som er ønsket. Ønskede ting er ikke en nødvendighet for å leve, men er ting som bringer tilfredshet og glede til din livsstil. Det er lurt å prioritere dine behov før du ønsker.

Skriv ned målet.
Ta en avgjørelse om hva du virkelig trenger i livet. Lag de mentale bildene i hodet ditt og hva du ønsker i på papir. Når du skriver ned dine mål på papir, begynner du å gi liv til dine mål og drømmer.

Gi målet en dato.
Skriv ned en bestemt dato for når du trenger for å fullføre målet ditt. Hvis du er usikker på en bestemt dato for dine mål, komme så nær som mulig. Alltid gi klar forventet målsetting dato, dette vil gi deg den riktige motivasjonen til å komme i bevegelse til riktig retning mot målene dine. Tidsfristen gjør at hjernen din tenker på dine mål med en utløpsdato, slik at du vil bli presset til og gjør den nødvendige oppgaven eller oppgaver for å bringe dette målet i realisering.

Skriv ned eventuelle utfordringer som kan hindre deg å nå målet.
Skriv ned eventuelle hindringer som kan prøve å hindre deg fra å oppnå dine mål. Når du lister disse hindringene må du huske og også notere ned hvordan du skal komme forbi disse utfordringene.

Gjennomgå fremdriften av dine mål.
Du må utvikle en vane for å holde følge på progresjonen mot dine mål. Du har allerede bestemt en dato som for å oppnå disse målene. Noter deg fremgangen i ditt daglige og ukentlige for å sikre at du gjør det riktige for å nå dine mål og drømmer.

Her på Jobbportalen liker vi mennesker som inspirerer, motiverer og bringer glede i hverdagen. 
Da vi fant 
wwwmotivere.no måtte vi ta kontakt med Øystein som gjerne deler av sin positivitet også på vår blogg. 


Takk Øystein! Tags: Tips og råd Profesjonell framgang Jobbsøker
Category: DU- din største ressurs DU- som leder Gjestebloggere Inspirasjon Jobbsøker

Tanker?

Posted by Madhumita on
The crux of your writing while apiearpng reasonable originally, did not really sit properly with me personally after some time. Somewhere throughout the paragraphs you were able to make me a believer unfortunately just for a short while. I however have a problem with your jumps in logic and one might do well to fill in all those gaps. In the event that you can accomplish that, I would definitely be amazed.
Posted by Clarkboync on
2bn9u 248p0 e3he
Posted by iyogove on
Obukakic Ozoifisi rxr.uknm.jobbportalen.no.kah.ts http://slkjfdf.net/
Posted by eqabocilund on
http://slkjfdf.net/ - Ipaxaqike Epihad qzy.wxwg.jobbportalen.no.fkr.vk http://slkjfdf.net/
Posted by mubapuw on
http://slkjfdf.net/ - Ararey Ubanir oks.jfnd.jobbportalen.no.oig.xp http://slkjfdf.net/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.