JobbPortalen.no

Arbeidslivets utfordringer

- Respekt, omtanke og forståelse

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

I vår blogg ønsker vi belyse arbeidslivets gleder og utfordringer. Livet er ikke bare solskinnshistorier, det byr på både opp- og nedturer og det ønsker vi sette søkelyset på. Når utfordringene kommer trenger vi støtte, oppmuntring, optimisme og oppbakking fra omgivelsene for det krever tid og energi.

Arbeidslivets utfordringer

June 04, 2012 at 11:00 PM

Utfordringene i arbeidslivet kan være mange, men lite er vel så tungt som å gå jobbsøkende. Vår gjesteblogger Heidi gir oss et lite innblikk i sin hverdag som jobbsøkende. En hverdag som også innebærer kontakt med NAV. Hennes ord tar meg tilbake til min egen erfaring som jobbsøkende. Endel år tilbake takket jeg ja til en stilling med oppstart noen måneder fram i tid. Jeg stilte opp til første arbeidsdag, bare for å finne ut at firma ble erklært konkurs samme dag. Dermed måtte jeg melde meg arbeidssøkende.

Jeg gikk optimistisk til verks, som voksen, med utdannelse, yrkes- og livserfaring og stor arbeidsvilje så jeg ingen problemer. Jeg var uforskyldt havnet i en situasjon jeg ikke hadde sett for meg, og trodde helt og fullt jeg skulle få støtte, gode råd og konkret hjelp. Jeg har sjelden blitt så nedtrykt og demotivert, og det av et system som man er så avhengig av.

Det å være jobbsøkende er en heldagsjobb, og vel så det. For hvert nei blir det stadig vanskeligere å beholde pågangsmotet, og bekymringene for ens egen situasjon øker. Da trenger vi møte mennesker som bryr seg. Mennesker som møter en med respekt, omtanke og forståelse... De menneskene finnes også, heldigvis!

Takk Heidi for ditt pågangsmot, din ærlighet og din vilje til å dele arbeidslivets utfordringer - som du opplever dem. 

//EllenTags:
Category: Ellens hjørne

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.