Boken ble første gang skrevet i 200x av belgieren Jan Vermeiren. Da boken skulle oppdateres i 2011 fikk Vermeiren hjelp av Bart Verdonk. På snaut 200 sider gir boken deg verdifull innsikt om alt fra hvordan du begynner med å lage en enkel profil, helt frem til «svart belte». Jeg har selv hatt stor glede av boken og anbefaler egentlig at du kjøper papirversjonen. Men korteste vei til mål er at du laster den ned fra websiden deres.

Når du har lastet den ned bør du lese minst ett kapittel pr uke, og gjennomføre alle de råd som er relevante for deg. Jeg ser at ikke alle kan gjøre alt, eller bruke alle tips som finnes i boken, det er derfor jeg sier «alle de råd som er relevante for deg». Det innebærer også at du faktisk må gjøre det som er relevant. Du kan ikke utsette fordi «det passer, men ikke akkurat nå, kanskje en annen dag?». Hvis du vil ha resultater, og rådet er relevant, så gjør du det nå. Så går du videre til neste kapittel, og gjennomfører det som står der.

Og om kort tid er det deg som deler råd og vink om bedre resultater på LinkedIn.

Tidligere LinkedIn tips kan du lese her»

På Edgar Valdmanis blogg finner du mange verdifulle tips både om din LinkedIn-profil, sosiale medier, forhandlinger og presentasjonsteknikk!