JobbPortalen.no

Velkommen som gjesteblogger!

- Jobb, en kilde til penger eller trivsel

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Velkommen som gjesteblogger!

May 18, 2012 at 11:14 AM

Jeg elsker sosiale medier, og de muligheter det gir oss til å bli kjent med nye, kreative og engasjerte mennesker. Gjennom G+ la jeg raskt merke til en norsk/dansk dame som fasinerer meg. Mennesker som utstråler varme, viser sitt engasjement og så tydelig løfter andre gjør meg nysgjerrig! 

Jeg tar meg friheten å skrive på norsk et avsnitt jeg bet meg merke i:
"Jeg tror på mennesket og menneskets unike evne til å reise seg igjen når de faller, og jeg vet at det å falle er uunngåelig, og mange ganger nødvendig for å bli et helt menneske. Det er min erfaring at et menneske i krise er et menneske i utvikling, og at det å be om hjelp er en styrke."

Jeg har hatt gleden av å følge Kit Lisbeth Jensen både privat og gjennom hennes firma www.psykologonline.net Hun får meg nysgjerrig og glad, og hennes tekster motiverer til ettertanke og inspirerer meg i min hverdag. Jeg er stolt og glad for at Kit ønsker bidra med sine tanker i vår blogg og håper du finner inspirasjon og styrke i hennes blogginnlegg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Jobbportalens blogg Kit Lisbeth Jensen!

Jobb – kilde til penger eller  trivsel?

Ellen,Tags:
Category: Ellens hjørne

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.