JobbPortalen.no

Skap begeistring og entusiasme

- Åpenhet, pasjon og drivkraft i kombinasjon med et ønske om å bidra til andres suksess

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

For en tid siden fikk jeg en veldig hyggelig, og overraskende invitasjon til Raadhusgruppens Kick Off i Oslo. En invitasjon jeg satte stor pris på, selv om jeg ikke umiddelbart forstod hva som gjorde at "lille jeg" ble invitert til Kick Off med "de store gutta".  Jeg elsker dog møte med mennesker, og gleder meg oppriktig over alle muligheter til å bli kjent med kreative sjeler som jeg kan dra lærdom av - så selvsagt måtte jeg takke ja! Til historien må jeg jo tillegge at nettopp Raadhusgruppen er et firma jeg har vært nysgjerrig på lenge. 

Skap begeistring og entusiasme

May 13, 2012 at 7:37 PM

Møtet med mennesker man beundrer (på avstand) kan best beskrives med skrekkblanda fryd - denne gang tok fryden raskt overhånd, og gikk over til begeistring og entusiasme. For sjelden har jeg møtt mer jordnære, optimistiske og engasjerte mennesker. Selv om mange burde være nevnt må jeg dra fram Kay Egil Ellingsen, Bård Berntsen og Dr Stein Tyrdal. Takk for en varm velkomst i optimismens tegn, og for humor og oppriktig glede under noen få timer en fredag i april.

Jeg forlot arrangementet full av inntrykk, begeistring og glede. Ikke minst glede over en bunke visittkort fra engasjerte mennesker jeg muligens aldri hadde møtt om det ikke var for dere. (Kay Egil Ellingsen var stadig med oppdateringer i forkant av arrangementet og påminte alle om å ta med mange visittkort til dagen). For en forløsende hærlig innstilling - gjennom å samle alle disse vidunderlige mennesker som aldri tidligere har møttes og oppmuntre så inderlig til å skape nye kontakter gjorde jeg, og mange med meg akkurat det! TAKK!

For egen del møtte jeg slekt jeg aldri har møtt før, jeg møtte nye samarbeidspartnere og jeg møtte mennesker som ga meg muligheten til å bidra til deres suksess. Det venter flere møter med spennende mennesker neste gang jeg er på de kanter, alt takket være Raadhusgruppen. Helt fantastisk.

Jeg har tidligere nevnt i denne bloggen at mitt eget liv har gjort noen rundkast de siste årene, høyst ufrivillige sådanne - og utelukkende basert på min egen tillit til feil mennesker. Jeg falt hardt, og jeg falt dypt - men var veldig klar over at jeg ikke ville la erfaringene gjøre meg kynisk. Jeg vil stole på mennesker, jeg vil omgi meg med mennesker som drives av et oppriktig ønske om å bidra til andres lykke - uten å forvente noe tilbake!
Ønsker du å lese innlegget finner du det her 
"Følg din drøm" 

Akkurat det gjorde møte med Raadhusgruppen ekstra sterkt for min del. Den medmenneskelighet, varme og oppriktige engasjement vi møttes av, ga meg fornyet tro på at vi mennesker vil hverandre godt!

Det finnes en vidunderlig,
mystisk naturlov som sier at vi
oppnår de tre tingene vi krever
av livet – lykke, frihet og sinnsro
-når vi gir dem til andre….. (forfatter ukjent)

Derfor vil jeg rette en stor takk til disse vidunderlige mennesker som beviser det jeg tror på av hele mitt hjerte! Åpenhet, pasjon og drivkraft i kombinasjon med et ønske om å bidra til andres suksess skaper begeistring og entusiasme!

I samme begeistring og entusiasme vil jeg varmt anbefale bokserien Bestselgeren. Et fantastisk verk som setter ord på hvordan en super selger tenker, snakker og handler. Et verktøy som hjelper deg får det beste ut av dine ansatte, utifra deres forutsetninger. 3 år har Kay Egil Ellingsen og Stein Tydal brukt på prosjektet - jeg gleder meg til jeg har mulighet å gå på kurs!

//Ellen

♦ Bestselgeren, bok 1 ”Bestselgerens 24 salgsferdigheter” Her går vi igjennom den generelle salgs- og servicekommunikasjon i de 6 salgsfasene fra strategisk planlegging til oppfølging av kunden

♦ Bestselgeren, bok 2 ”Bestselgerens kommunikasjon” Her viser vi hvordan du best mulig kommuniserer med dine kunder

♦ Bestselgeren, bok 3 “Ledelse av Bestselgeren” er en bok om situasjonsbestemt ledelse som viser hvordan du kan coache og lede dine ansatte til økt salg.

♦ Bestselgeren, bok 4 ”Bestselgerens verktøykasse” får du som leder av ansatte, eller du som selvleder, innen salg- og service ei startpakke med fem nødvendige verktøy for situasjons bestemt salg

Bestill bøkene herTags: Profesjonell framgang
Category: Ellens hjørne

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.