JobbPortalen.no

8 tips til entreprenører og næringsdrivende

- med ønske om å bidra til din suksess!

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Suksess kommer ikke av seg selv, det kan jeg skrive under på. Livet som gründer er både tøfft og morsomt - jeg har tidligere sammenlignet det med å leve på en berg-og-dalbane. Det er hardt arbeid, innebærer lange dager som krever utholdighet, styrke, mot, iblandet litt flaks og tro på deg selv! 

8 tips til entreprenører og næringsdrivende

August 27, 2013 at 7:19 PM

James Caan, CEO of Hamilton Bradshaw Ltd er en av flere ledere jeg følger i sosiale medier og hans 8 tips til næringsdrivende tar jeg til hjertet og deler dem gjerne med deg - i min versjon. Les artikkelen

1. Engasjement
Ingenting kommer lett i livet, ønsker du fremgang og suksess må du forplikte deg, stå på og gå til enhver oppgave med ydmykhet, engasjement, seriøsitet og krum hals. 

2. Tro på deg selv
Om du ikke tro på produkt, tjeneste eller deg selv kommer ikke kundene til å tro på deg.

3. Kreativitet
Skill deg ut, sørg for at kunden tror på deg og ser verdien i det du tilbyr! Kreativitet kan være en av de sterkeste fremgangs faktorer for å lykkes. 

4. Vær først
Konkurransen er stor i de fleste bransjer. Gjør hjemmeleksen og når du vet hvilken retning du vil gå i så "go for it". Stå ikke stille, og hvil ikke på gamle laurbær, da vil konkurrentene ta deg igjen.

5. Bygg ditt varemerke
Alle er vi et varemerke, alle har vi et profesjonellt rykte. Sørg for å ta kontroll over ditt! Hva sier dine kunder, kolleger og sjefer om deg når du ikke er tilstede?

6. Be om hjelp
Ingen er eksperter innen alle felt. Våg å be om hjelp, de aller fleste vil gjerne dele sin kompetanse, erfaring, tips og råd. 

7. Vær strukturert
Å drive firma er krevende, en av dine viktigste ressurser er din tid! Vær organisert og strukturert, stol på mennesker rundt deg og deleger oppgaver. For egen del skal jeg legge til at det også handler om du skal slutte å gjøre... 

8. Skynd deg sakte
Fall ikke for fristelsen å ta på deg oppgaver som du ikke tjener penger på. Ta ikke på deg oppgaver du ikke kan løse, ei heller flere oppgaver enn du klarer handtere. Det er vanskelig, spesielt i oppstarten når man så sårt trenger inntjening - men tenk langsiktig.

Jeg er stolt av at jeg våger be om hjelp og råd, og veldig stolt av at jeg har valgt å knytte til meg partnere som er fantastiske innen sine felt. Da bygger vi langsiktig og varig, alltid med samme fokus: å bidra til andres suksess.

Har du gode råd til entreprenører, gründere og selvstendig næringsdrivende - da får du gjerne kommentere i bloggen. 

Ønsker deg en magisk dag videreTags: Tips og råd Profesjonell framgang
Category: DU- din største ressurs Inspirasjon

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.