JobbPortalen.no

Ditt profesjonelle rykte skaper økonomisk fremgang!

- Økonomiske fremgang skjer takket være ”human engineering”

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Ditt profesjonelle rykte skaper økonomisk fremgang!

May 18, 2012 at 6:14 PM

Ifølge avisen Forbes viser forskning fra Carnegie Institute of Technology at 85% av din økonomiske fremgang skjer takket være ”human engineering”. I det ligger dine personlige styrker, din evne til å kommunisere, inspirere og forhandle. Bare 15% tilegnes teknisk kunnskap.
Det er nettopp disse nøkkelfaktorene som ligger til grunn når vi analyserer og utvikler en persons profesjonelle rykte. I vår CV-fikserte verden fokuserer vi mest på de 15% som etterhvert er et minimumskrav for mange stillinger. 

Vi både kan - og bør - se på, og bruke vårt potensial fullt ut, gjennom å forsterke våre sterke sider og unike kvaliteter og benytte oss av "slutt-å-gjøre-listen" for våre svake sider.
Alt dette og mer til får du konkret kartlagt gjennom å analysere ditt profesjonelle rykte, via de nøkkelfaktorer som skaper det. En like enkel som naturlig prosess.


/Per

Les mer om Ditt profesjonelle Rykte, og pionerene Karin Sandin og Per Frykman Tags: Arbeidsliv Jobb Profesjonell framgang Omdømme
Category: Ditt profesjonelle rykte DU- din største ressurs

Kommentar?

Posted by zesepajilifob on
http://mewkid.net/buy-xalanta/ - Amoxicillin Online Buy Amoxicillin Online get.vbov.jobbportalen.no.nyb.sc http://mewkid.net/buy-xalanta/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.