JobbPortalen.no

Å finne riktig jobb

- er å investere i sitt eget liv!

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Like viktig som det er for arbeidsgivere å finne rett person på rett plass, er det for hver enkelt av oss å finne rett jobb og arbeidsplass. Det å ha en jobb vi er stolte av og kjenner engasjement for, gir oss en identitet, og tillater oss bruke vår kompetanse og tilegne oss kunnskap.

Å finne riktig jobb

July 16, 2014 at 11:28 AM

Idag er det ikke lengre vanlig å ha samme jobb i 40 år, gull klokken er en saga blott og vi bytter både jobb, og karriereretning oftere enn tidligere. Selv er jeg utdannet gullsmed, en drøm og fokus jeg hadde fra jeg fylte 3 år - idag driver jeg et nettverk av jobbsider i Norge, Sverige og internasjonalt. For mange mennesker oppfattes det som langt fra utgangspunktet, selv trekker jeg mange paralleller og nyter hver eneste dag. Livet er for kort til ikke å ha det morsomt, til ikke å våge!  

Dagens arbeidsmarked har på mange måter blitt akkurat det, et marked. Arbeidsgivere behøver i større grad å “selge seg inn” til arbeidssøkere på samme måte som de selger sine varer, tjenester og produkter. Alle som en på jakt etter de beste hodene for akkurat sin bedrift. Det gir deg som jobbsøker gode muligheter til å bli kjent med et firma før du søker jobb.

Idag søker vi ikke “bare” en jobb. Vi søker arbeidsgivere som tar samfunnsansvar, har sterke grunnverdier og gode holdninger vi vil ta del av og ønsker å representere. Kompetansen danner grunnmuren, men idag søker vi noe mer. Vi tiltrekkes av utfordringer, gode kolleger med bred kompetanse, aktiviteter og samarbeid. Muligheter til videreutvikling og utdanning, en arbeidsgiver med langsiktige målsetninger, god kultur, attraktive bonusordninger osv.

Jeg våger meg på påstanden at DU er din største ressurs!
Din største tilgang ligger i dine personlige erfaringer, lærdommer og verdifulle kontakter. Så kan vi hjelpe deg med gode tips og råd i jakten på drømmejobben!

Å du; alle gode tips som kan bidra til andres framgang håper jeg du vil bidra med gjennom å kommentere i bloggen.

Solgul hilsen
Ellen
Møt meg gjerne på LinkedInTags: Profesjonell framgang Jobbsøker
Category: DU- din største ressurs Ellens hjørne Inspirasjon Jobbsøker

Tanker?

Posted by uparuput on
http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin pgy.racb.jobbportalen.no.zte.ie http://mewkid.net/where-is-xena/
Posted by tavumuho on
http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500 Mg pca.xcaz.jobbportalen.no.ylz.qp http://mewkid.net/where-is-xena/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.