JobbPortalen.no

Jobbsøker

- Vis at Du er unik!

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Når du sender din jobbsøknad og CV til arbeidsgiveren vil du bli lagt merke til. Utdanning er et minimumskrav, så din måte å formidle din ekspertise på kan være avgjørende for din suksess.

Jobbsøker

July 17, 2014 at 12:32 PM

Her skilles klinten fra hveten direkte! Noen mennesker gjør seg flid, og anstrenger seg for å tilpasse sin søknad og CV til akkurat den jobben de søker. Andre slenger sammen noe uten tanke for hvem mottakeren er. Gjør ikke den tabben, iallefall ikke om det er en jobb du virkelig vil ha...

Du er unik, du har en helt egen historie og har gjort din egen reise fram til idag. La det vises - sørg for at de dokumenter du sender avgårde er den beste refleksjon av dine mål, styrker og prestasjoner.

I din CV (Curriculum Vitae) skal du presentere din bakgrunn, utdannelse, erfaring og kompetanse. Dette kan gjøres på mange måter, og mange sender samme CV’n til alle arbeidsgivere. En oppramsing i kronologisk rekkefølge som er ufattelig kjedelig. Mange arbeidsgivere og rekrutterere er ærlige når de forteller at de slett ikke leser CV’er i detalj. De tar som en selvfølge at du har de kvalifikasjoner som kreves for jobben du søker.

Sørg for at både CV og jobbsøknad identifiserer ditt unike jeg!                                                       
Ta på alvor at dette er det førsteinntrykk arbeidsgiveren (evt rekruttereren) får av deg. Du har bare én mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk. Sørg for at det er den beste refleksjon av dine mål, styrker og prestasjoner som forteller din historie, samler informasjon om din kompetanse for jobben og er fokusert mot den virksomhet du søker til!

Engasjement og innstilling er avgjørende for om du kommer videre til intervju. Tenk på at de ordene du velger, måten de settes sammen på, og måten de fanger mottakerens oppmerksomhet også avspeiler ditt engasjement.

CV-Resumé-Søknad
 Den beste refleksjon av dine mål, styrker og prestasjonerTags: Jobbsøker CV Jobbsøknad
Category: DU- din største ressurs Jobbsøker

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.