JobbPortalen.no

Ny tjeneste for jobbsøkere

- Mobil app for jobbsøkere.

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Instacruit skal gjøre det enklere for jobbsøkere å bli "headhuntet" av sin fremtidige arbeidsgiver.

Ny tjeneste for jobbsøkere

January 14, 2014 at 10:08 AM

Mobiltjenesten Instacruit ble nylig lansert i Norge. Målet med tjenesten er å gjøre arbeidstakere mer synlig og tilgjengelig på arbeidsmarkedet, samtidig som den gjør det enklere for rekrutteringsbransjen å finne "den rette".

– Mange attraktive talenter gjør seg ikke tilgjengelige på jobbmarkedet. Med Instacruit kan du registrere deg og gjøre deg tilgjengelig og søkbar på et par minutter, forteller daglig leder og gründer Niklas Lerner til DinSide.

Mer synlig på arbeidsmarkedet
Tradisjonelt er headhunting mest utbredt innen enkelte bransjer. Instacruit skal imidlertid åpne opp for "headhunting" av flinke folk innen alle bransjer, uansett om du jobber som kokk, selger, ingeniør eller tannlege.

Niklas Lerner, Daglig leder i Instacruit. (Foto: Instacruit)Niklas Lerner, Daglig leder i Instacruit. (Foto: Instacruit)

– Tjenesten er svært gunstig for passive jobbsøkere som kanskje er klare for nye muligheter, men ikke leter aktivt etter en ny jobb, sier Lerner.

Også bruken av Instacruit skal være så enkel som mulig. Du registrerer deg via mobilen eller Instacruit.com, og registrerer det du ønsker å gjøre, i hvilken bransje du jobber og hvilke type stillinger du ser etter. Det er også mulig å være anonym om man ønsker det.

– Hvis man vil, kan man knytte CV-en, LinkedIn- eller Facebook-profilen til Instacruit, men dette er valgfritt, forteller Lerner. Tjenesten, som er global, ble lansert i Norge for åtte uker siden.

– Rekrutterere og headhuntere ønsker løsningen velkommen og er begeistret for at noen har funnet en praktisk og brukervennlig løsning som løser deres største utfordring, sier Lerner.

Kilde:DinSide.no 

JobbPortalen er stolt samarbeidpartner til InstacruitTags: Jobbsøker Arbeidsgiver
Category: DU- som leder Fra våre partnere Jobb tips Jobbsøker

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.